COVID-19 Update: In-school classes for 2020-21 begin September 8. Read our Return-to-School Plan.

CURRENT SCHEDULE FOR 2020-2021


BLOCK SCHEDULE

TimePeriod
8:40-11:20 (160 Minutes)AM Class
11:20-12:20 (60 Minutes)
Lunch
11:45:-12:15 (30 Minutes)
Scheduled Support for LAT and EAL Students
12:20-2:05 (115 Minutes)PM Class
2:10-2:40 (30 Minutes)
Scheduled Support for LAT and EAL Students


                        2020-21 Block Timetable for Semester 2 (as of Mar. 1)


8:40 – 11:20

(10-minute staggered break)


  Semester 2, Period 1 

February 2 –

March 19


Semester 2, Period 2

March 22 –

May 10

Semester 2, Period 3

May 11 –

June 22

 


 



      11:20 – 12:20

    Lunch (in your morning classroom, at home or outside)

LAT/EAL Assigned Tutorial 11:45-12:15




         12:20 – 2:05

(5-minute staggered break)


Semester 2, Period 4

February 2 - 

April 19  


Semester 2, Period 5

April 20 - 

June 21

 


2:10 – 2:40

LAT/EAL Assigned Tutorial

Optional Student Support Time in designated classrooms




Regular Day

Period 1 (67 minutes)​8:45 a.m. - 9:51 a.m.
​360 (10 minutes)​9:56 a.m. - 10:06 a.m.
​Period 2 (62 minutes)​10:11 a.m. - 11:12 a.m.
​Period 3 (62 minutes)​11:22 a.m. - 12:23 a.m.
​Lunch (50 minutes)​12:23 p.m. - 1:13 p.m.
​Period 4 (62 minutes)​1:13 p.m. - 2:14 p.m.
​Period 5 (62 minutes)​2:19 p.m. - 3:20 p.m.

 

Thursday 360 Event Schedule

​​Period 1 (55 minutes)​8:45 a.m. - 9:39 a.m.
​​​360 (50 minutes)​9:44 a.m. - 10:34 a.m.
​​​​Period 2 (55 minutes)​10:44 a.m. - 11:38 a.m.
Period 3 (55 minutes)​11:43 a.m. - 12:37 a.m.
Lunch (50 minutes)​12:37 p.m. - 1:27 p.m.
​​​​​​​Period 4 (55 minutes)​1:27 p.m. - 2:21 p.m.
​​​​​​​Period 5 (55 minutes)​2:26 p.m. - 3:20 p.m.

 

Thursday PD Schedule

​​​Period 1 (40 minutes)​8:45 a.m. - 9:24 a.m.
​​​​360 (10 minutes)​9:29 a.m. - 9: 39 a.m.
​​​​​Period 2 (40 minutes)​9:44 a.m. - 10:23 a.m.
​​​​​​Break (10 minutes)​10:23 a.m. - 10:33 a.m.
Period 3 (40 minutes)​10:33 a.m. - 11:12 a.m.
​​​​​​​Period 4 (40 minutes)​11:17 a.m. - 11:56 p.m.
​​​​​​​Period 5 (40 minutes)​12:01 a.m. - 12:40 p.m.
Teacher Professional Development​​1:30 p.m. - 3:30 p.m.

 

Mass/Awards Schedule

Period 1 (50 minutes)​8:45 a.m. - 9:34 a.m.
360 (80 minutes)​9:39 a.m. - 10:54 a.m.
​​​​​​Period 2 (50 minutes)​10:54 a.m. - 11:43 a.m.
Period 3 (50 minutes)
11:48 a.m. - 12:37 p.m.
Lunch (50 minutes)​12:37 p.m. - 1:27 p.m.
Period 4 (50 minutes)​1:27 p.m. - 2:21 p.m.
Period 5 (50 minutes)​2:26 p.m. - 3:20 p.m.